BUSINESS TRAINING

Waarom kies je best voor onze trainingen?

Ignace Loriaux biedt trainingen aan en ontwikkelt deze met betrekking tot human-skills. Binnen deze core willen we iedere vraag grondig bekijken. Wij luisteren tijdens een kennismaking gericht naar uw situatie, noden en bedenkingen. Wij formuleren dan aan u een voorstel dat op uw maat en vraag geschreven is.

Enkele trainingen zijn reeds beproefd en worden goed gesmaakt! We geven u hieronder enkele voorbeelden.  Het spreekt voor zich dat deze onderwerpen steeds op maat worden aangepast en gebracht. Daar zijn we trots op!

training mentorship

MENTOR

Deze opleiding van 2 dagen zal de mentor (leraar) in staat stellen de bestaande kennis op een gestructureerde, planmatige en duidelijke manier over te brengen, zodat nieuwe medewerkers / stagairs snel en efficiënt in hun nieuwe functie kunnen meedraaien.

Klik hier voor meer
training klantgerichtheid

KLANTGERICHT HANDELEN

Deze cursusdag heeft tot doel alle cursisten voeling te laten krijgen met het belang van klantgericht handelen, hen te enthousiasmeren en hen tegelijk handvatten aan te reiken gericht op concreet en meetbaar gedrag.

Klik hier voor meer
training leadership

LEADERSHIP

Met deze opleidingsdagen willen we bij elke cursist de leiderschapscompetenties verhogen, de (toekomstige) leider toerusten om zijn taak goed te doen, zodanig dat de leidinggevende in zijn volle kracht staat en zich goed voelt in zijn functie.

Klik hier voor meer

DOE JE VOORDEEL

In het kader van opleiding is Ignace Loriaux geregistreerd als dienstverlener voor de KMO-portefeuille onder het registratienummer DV.0221415 en kan Ignace Loriaux aan haar Vlaamse KMO-klanten de mogelijkheid bieden om voor haar opleidingsaanbod 40% (kleine onderneming) of 30% (middelgrote onderneming) subsidie aan te vragen.

De voorwaarden hiervoor vindt u terug op de website van www.vlaio.be.

START VANDAAG NOG MET EEN GRATIS KENNISMAKING

Ben je nog geen 100% zeker of wil je eerst ervaren of er een klik is? Dat kan tijdens het gratis kennismakingsgesprek.

START NU MET EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK